Hypotheken

Bij een hypotheek denkt vrijwel iedereen aan het kopen van een woning. Maar ook op andere momenten loont het de moeite om uw hypotheek onder de loep te nemen.

  • U bent starter op de woningmarkt en u wilt een eerste woning kopen
  • U heeft een koopwoning en wilt deze verbouwen of u wilt een volgende woning kopen
  • Er zijn veranderingen in uw persoonlijke en/of financiële situatie en u vraagt zich af of uw hypotheek daar nog wel bij aansluit.
  • U wilt weten of uw maandlasten omlaag kunnen door de lage rente van dit moment.

Maatwerk

Wij laten u in alle gevallen zien wat past binnen uw financiële situatie en welke hypotheek het best aansluit bij uw wensen. U krijgt altijd een passend hypotheekadvies bij uw persoonlijke situatie.

Als u een hypotheek aangaat, wilt u natuurlijk snel duidelijkheid over uw financiële ruimte en maandlasten. Bij Senger & Gervink kan een afspraak op zeer korte termijn gepland worden. Hierbij zit u niet vast aan kantooruren: desgewenst komen wij ook in de avonduren bij u thuis. In een eerste gesprek laten we zien wat u kunt lenen en wat uw maandlasten zullen zijn. Daarna begeleiden wij u bij het totale hypotheekproces en bewaken de voortgang hiervan.

Senger & Gervink is een onafhankelijk adviseur. Wij zijn aangesloten bij een inkoopcombinatie van financieel adviseurs, die voor ons bemiddelt met nagenoeg alle hypotheekverstrekkers in Nederland. Dit betekent dat wij u de scherpste rentes kunnen bieden.

Wij vinden het belangrijk dat u vooraf duidelijkheid heeft over de kosten. Bij het eerste gesprek laten wij u precies zien wat u betaalt voor onze diensten.